Inloggen | Registreren

Marieke Plasier


Marieke Plasier studeerde in 2008 af aan de kunstacademie St.Joost te Breda. Sindsdien is ze voor zichzelf begonnen als freelance fotograaf.

Docent Roel van de Laar


Roel van de Laar (1985) - Afgestudeerd A.K.V. St. Joost, werkt als freelance fotograaf met een duidelijk projectmatige instelling. Er van overtuigd dat niet alleen het maken van een beeld maar ook het ordenen van gemaakt en/of gevonden materiaal en de gekozen presentatiemethode cruciaal zijn voor een geslaagde overdracht naar de toeschouwer.

Werkzaam in de:

- Architectuur (interieur/exterieur)
- Journalistiek
- Documentaire

Geschoold in het gebruik van diverse camera’s. Zowel digitaal als analoog veel ervaring. Volop ervaring in de studio’s en geschoold in het gebruik van verschillende foto/video bewerkingsprogramma’s zoals; CameraRaw, Capture One Pro, Aperture, Adobe Photoshop, Final Cut Pro en Adobe Premiere Pro.


Roel van de Laar: http://www.roelvandelaar.nl

Adriaan Raesen


image

In het dagelijks leven ben ik technisch consultant/systeembeheerder bij een softwarebedrijf in Tilburg. Daarnaast al meer dan 25 jaar hobbymatig bezig met fotografie en geef ik inmiddels vijf jaar les bij Noregt. Landschappen, steden en macrofotografie hebben mijn voorkeur.
Ik heb jarenlang gefotografeerd met een analoge Canon A1, maar deze is inmiddels vervangen door een digitale Canon 5D. Ook de ‘donkere kamer’ is verruild voor Photoshop.
Verder heb ik ervaring met het ontwerpen van websites, waarbij de fotografiekennis goed van pas komt.
Het digitale tijdperk heeft het fotograferen en het bewerken van foto’s heel wat vereenvoudigd. Dat neemt echter niet weg dat kennis van de basis van de fotografie nog steeds van belang is.
Beheers je deze basis en je camera dan kun je al je aandacht schenken aan de opname. En met een eigen, frisse kijk op de wereld ben je dan in staat de mooiste plaatjes te schieten.

Website:  http://www.raesen.nl

Henk van Mierlo


image

Ik ben eigenaar van het reclamebureau Noregt en initiatiefnemer van deze site en cursussen. Op dit moment ben ik vooral werkzaam als fotograaf maar ook als ontwerper en webdesigner waarbij ik alles als één geheel gebruikt. Dit alles op basis van veel professionele ervaring:

* Academie voor Beeldende Vorming docentenopleiding.
* Fotojournalistiek voor week- en dagbladen
* Reisleider en reisfotograaf in Afrika
* Projectleider nieuwe media
* Marketing manager voor diverse multinationals

Mijn fotografie is een mengeling van productfotografie, conceptueel werk en reportages. Alles in een geheel eigen stijl.

Ik werk zelf met Nikon apparatuur en zo ongeveer alle Adobe design en internet software, maar ik wijs er graag op dat je geen dure spullen nodig hebt om mooie foto’s te maken.

Sites en foto’s:
Noregt
Flickr

Geef je op voor de mailinglijstPS; je mail adres wordt uitsluitend gebruikt voor fotografieles berichten!

Noregt Visuele Communicatie

Jules Verneweg 21-08
5015 BE Tilburg
Tel: 06 535 606 89
Website Noregt
.(JavaScript moet ingeschakeld zijn om dit e-mail adres te bekijken)